Termeni şi condiţii1
. www.judetulbacau.ro ofera acces liber la la o baza de date ce cuprinde doar cele mai competitive servicii publice, puse la dispozitia cetatenilor de persoane juridice si institutii publice. Uram “bine ati venit” tuturor vizitatorilor acestui site, dar dorim sa se cunoasca regulile ce trebuie respectate. Sigurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii despre judetul Bacau. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.


2.
Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de S.C. EGORA MEDIA S.R.L. sau de clientii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a S.C. EGORA MEDIA S.R.L. Copyright www.judetulbacau.ro 2006 - 2009. Toate drepturile sunt rezervate.


3.
Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea S.C. EGORA MEIDA S.R.L. sau a clientilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterioara.

4. www.judetulbacau.ro poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site si care voluntar furnizeaza aceste informatii. De asemenea, ne rezervam dreptul de a aduna si pastra informatii referitoare la persoana de contact. Aceste informatii pot fi folosite pentru a va putea contacta in legatura cu produsele si serviciile noastre sau ale clientilor nostri, in orice moment.

5.
Este politica noastra sa nu acceptam sau sa nu luam in consideratie orice alte idei sau materiale nesolicitate. Nu trimiteti niciodata nici un fel de astfel de material. Daca incalcati aceasta reglementare, ne rezervam dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi vor fi proprietatea noastra libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane; vom putea folosi aceste materile in orice scop, incluzand publicitatea, promotii, fara a fi obligati sa platim compensantii sau orice altfel de obligatii nimanui.

6. SC. EGORA MEDIA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Este strict interzis sa asociati acest site cu alte site-uri sau invers, fara ca in prealabil sa aveti permisiunea noastra scrisa. Am putea accepta unele asocieri de sigla sau link, dar www.judetulbacau.ro , nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat. De asemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de www.judetulbacau.ro .

7. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita www.judetulbacau.ro sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

8. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de www.judetulbacau.ro sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

9. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz www.judetulbacau.ro nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca www.judetulbacau.ro a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

10. Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in urmatorii termeni si conditii, pe care tu ca utilizator le accepti prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

11. www.judetulbacau.ro
isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.