WHITE WORKS - LABORATOR DE TEHINCA DENTARA



Informaţii de contact

 • Adresa
  IASI, Str. Luca Arbore, Nr. 4 (fostul sediu Dedeman)
 • Telefon
  0232.261.822 0727.520.140
 • Email
  office@whiteworks.ro
 • Program de lucru
  Informatii supliemntare la telefoanele afisate
 • Pagina web
  http://www.whiteworks.ro
 • Ramuri / specialităţi

  Tehnica dentara  

Nu ai obţinut toate informatiile necesare? Ia legătura cu noi şi te vom lămuri !

Rating

 • 0.00/5
votes

Informaţii suplimentare


WHITE WORKS IASI - LABORATOR TEHNICA DENTARA

WHITE WORKS - este etalonul in ceea ce priveste estetica, precizia si eficienta in arta tehnicii dentare.




WHITE WORKS IASI este un laborator de tehnica dentara ce impune un nou standard in acest domeniu, al medicinei dentare. White Works inseamna lucrari de tehnica dentara impecabile, atat din punct de vedere functional cat si estetic.

Pozitionarea ca cel mai important laborator de tehnica dentara din regiunea Moldovei, impune, de asemenea, un inalt grad de eficienta si pretiozitate. Laboratorul WHITE WORKS nu-si permite sa-i fie alterate atributele de excelent si promtin tehnica dentara. De aceea, echipa White Works este formata din 17 specialisti ce lucreaza cu o atentie deosebita aferenta fiecarui pacient in parte livrand lucrarile intr-un timp optim.

Cum fiecare lucrare este unica, gasirea celor mai potrivite nuante face ca aceasta meserie sa fie o expresie a artei. Cu rabdare si inspiratie WHITE WORKS face ca lucrarile sale sa se distinga cu adevarat.

Sloganul "The bright fit", sustine rezultatul lucrarilor dentare realizate de echipa WHITE WORKS, lucrarea dentara trebuie sa aiba calitatea de a se potrivi perfect fiecarui pacient.

Consulta recomandarile LABORATORULUI WHITE WORKS accesand link-ul de mai jos, sau butonul "Sfaturi medicale" existent pe site-ul www.unitatimedicale.ro
www.unitatimedicale.ro/medical/ sau pagina oficiala WHITE WORKS pe www.whiteworks.ro.


WHITE WORKS - LABORATOR DE TEHINCA DENTARA